O nama

Uskoro informacije.

ŠTA GOSTI KAŽU ?

Uvijek je dobro znati kako se gost osjećao prilikom boravka u našem objektu te na osnovu njihovih recenzija koje upišu u Knjigu gostiju nastojimo svakim danom unaprijediti naše poslovanje kako bi vaš odmor bio što pustolovniji. Donosimo neke od poruka naših gostiju koji su se upisali.

FAQ

Contrary to popular belief, Lorem Ipsum is not simply random text. It’s long establised text


Besplatan parking

Villa Ostrovica Vam nudi besplatan i siguran parking.

Besplatan Wi-fi

Uskočite u apartmanski ogrtač i papuče, pročitajte što ima novo na internetu uz besplatni Wi-Fi, osvježite se tuširanjem u prostranoj kupaonici, napravite čaj ili kafu na vlastitom aparatu i priredite sebi doručak.

Ekskluzivni interijer

Savršeno iskustvo profinjenog modernog stila prožima potpuna udobnost. Oba apartmana posjeduje bežični pristup Internetu, Tv, mini bar, klimu uređaj i vlastito grijanje.

Pogled na Unu

Inerijer odise elegancijom i dostojan je ljepoti koja prolazi ispred apartmana, tačnije ispod mosta Kulen Vakufa, a to je rijeka Una. Smaragdna boja i sjaj ove ljepotice u zagrljaju najljepšeg što priroda nudi, pruža zadovoljstvo ...

Prirodno okruženje

Villa Ostrovica vam nudi prelijepo prirodno okruženje, pogled na rijeku Unu i starom gradu Ostrovica. U blizini je Nacionalni park Una koji definitivno svako treba posjetiti.

Avanture

U mogućnosti smo da vam organiziramo odlazak na više vrsta avantura, a prvenstveno posjet Nacionalnom parku Una i rafting na Uni.